14 Ekim 2008 Salı

İstanbul Auto Show Fuarı 2008




Bu yıl 12.si düzenlenecek İstanbul Autoshow fuarına sayılı günler kaldı. ODD ve CNR tarafından organize edilen fuar 10-19 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İkinci kez uluslararası katılımcılara da ev sahipliği yapacak olan fuar yarın basın tanıtımı ile start almış olacak.

maserati gran turismo s

Geçtiğimiz hafta düzenlenen Paris Autoshow’dan sonra bu defa da
otomobil severlerin kalbi İstanbul CNR’da atacak Dünyaca ünlü otomobil fuarları ile aynı sınıfta yer alan fuar iki yılda bir düzenleniyor. 200'e yakın firmanın yer alacağı fuarda Porshce, Ferrari, Jaguar, Land Rover, Mercedes Benz, Chrysler ve BMW gibi ünlü markaların yanı sıra toplam 48 otomobil markası farklı modellerini sergileme fırsatı bulacak.

Autoshow hafta içi 12.00/21.00 hafta sonları ise 11.00 /21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Son gün ise 19.00'a kadar gezme fırsatı bulacaklar.

İstanbul Autoshow fuarında gösterilecek markalar ve modellerden bazıları şöyle AUDI A1 concept, Alfa Romeo MiTo, Bentley Continental Spur, AUDI Q5, BMW 3 serisi, Chevrolet Lacetti, Sebring, Chrysler Sebring Cabrio, 300 C Touring Grand Voyager ve diğer ünlü lüks markalar kesinlikle gidilmeli.

Hiç yorum yok: